Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ένα λουλούδι... αντί για όπλο...

Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα ιωσης, επέστρεψα...
Δεν είμαι άτομο που περνάει μεγάλο χρόνο μπροστά στην τηλεόραση αλλά έτσι όπως ήμουν στο κρεβάτι παρακολουθούσα ,όπως όλο τον κόσμο ,τα άκρος σοκαριστικα γεγονότα που έχουν συμβεί στο Παρίσι. Δεν θα ήθελα να πω πολλά για αυτό το θέμα, ούτε είμαι κανένα πρόβατο να πω ότι και γω "Je suis Charlie". "Ειμαι Charlie" γιατί καταδικάζω την βια , "δεν είμαι Charlie" γιατί όχι η Γαλλία δεν είναι πάντα η χώρα της ελευθέριας λόγου. Όταν αφήνουν να περνάνε σκίτσα που κοροϊδεύουν το Ισλάμ και λογοκρινουν κάποιους επειδή έκαναν χιούμορ για  τους Εβραίους δεν πολύ συμφωνώ... Η υπάρχει Ελευθερία λόγου για όλους ... η για κανένα..
Βρήκα αυτές τις παλιές φωτογραφίες πολέμου όπου ένας καλλιτέχνης με το όνομα Mister Blick έβαλε λουλούδια στην θέση των όπλων... Θα με πείτε πάλι ονειροπολη, έτσι είμαι εγώ... δεν θα ήταν καλύτερος ο κόσμος έτσι;

2 σχόλια:

  1. Αν μη τι άλλο, από εικαστικής απόψεως, οι εικόνες είναι πολύ καλές και γεμάτες συμβολισμό, γνωρίζουμε όμως Αθηνούλα μου ότι πρακτικά δεν θα βρούνε ποτέ εφαρμογή... Είναι πολλά τα λεφτά και γι΄αυτό πάντα θα κατασκευάζονται πόλεμοι και τρομοκρατικές ενέργειες. Φιλιά πολλά και περαστικούλια! Προσοχή, γιατί άρχισε πάλι το ψοφόκρυο :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστιχος ειναι ετσι οπως τα λες Πετρα μου! Να προσεχεις και συ, πολυ πολυ κακη ιωση! Φιλια!

      Διαγραφή

Blogging tips