Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

H Hilda, η pin-up ....

Καλό μήνα και καλή άνοιξη σε όλους!
Όταν λέμε άνοιξη σκεφτόμαστε ότι μετά το Πάσχα μας μένουν λίγους μήνες για το καλοκαίρι και ... μπλουμ! πάμε στην παραλία!! Τι δίαιτες θα αρχίσουμε αυτούς τους μήνες, τι κρέμες για την κυτταρίτιδα θα αγοράσουμε για να μοιάσουμε σε αυτά τα τοπ μοντέλα που εμφανίζονται στα περιοδικά, τι γυμναστική θα κάνουμε... Η μήπως το άρθρο μου θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη;
Ψάχνοντας στο Pinterest και το Tumblr για εικόνες Pin-ups εμφανιζόταν και μια λίγο διαφορετική, κοκκινομάλλα κοπέλα .
Να σας παρουσιάσω την Hilda, η ξεχασμένη pin-up της δεκαετίας '50 που έγινε πολύ διάσημη 1 χρόνο μετά το θάνατο του δημιουργού της Duane Bryers το 2012;

Όπως βλέπετε, σε αντίθεση με τις τυπικές λεπτές pin-up, η Hilda έχει παραπανίσια κιλακια. H Hilda όχι μόνο είναι η μοναδική size plus pin-up της ιστορίας αλλά έχει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που την κάνουν πολύ πιο γοητευτική από τις άλλες.
Είναι πολύ πιο διασκεδαστική

Είναι αδέξια.

Είναι ζωντανή., φαίνεται πόσο πολύ αγαπάει την ζωή χωρίς να νοιάζεται τι θα πούνε γι'αυτη.


Είναι τόσο γλυκιά! δεν σου βγάζει καμία ξινίλα.

Απολαμβάνει μικρά πραγματάκια. (και χωρίς τύψεις)




Είναι απίστευτα όμορφη και σεξυ.


Δεν έχει κανένα κόμπλεξ.

She is just fabulous! Αλλάξατε γνώμη;

2 σχόλια:

  1. Μωρέ κι εγώ το ίδιο θα το πάθω με τη γυμναστική! Αχαχα! Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες!!! Μπορεί και να τις υιοθετήσω! Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανενα προβλημα! θα βρεις και αλλες πολλες στο pinterest η στο tumblr πληκτρολογοντας pin up Hilda στην αναζητηση. Ο δημιουργος της εχει κανει πανω απο 200 ζωγραφιες! Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips