Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Συμβουλές για το πρώτο ραντεβού... το 1938

Ποιοι ήταν οι κανόνες του πρώτου ραντεβού το 1938. Θα δείτε πως όλα δεν είναι ξεπερασμένα. Μερικά πραγματάκια μπορούν ακόμα να εφαρμοστούν και σήμερα... χωρίς του κορσέδες φυσικά...
1.
Το 1938 : Ντυθείτε στο μπουντουάρ σας. Να είστε έτοιμες όταν έρχεται. Μην τον κάνετε να περιμένει. Χαιρετήστε τον με ένα χαμόγελο.
Σήμερα: Είμαστε ντυμένες στην ώρα μας, δεν τον στήνουμε από το πρώτο ραντεβού. Δεν είμαστε υπερβολικές στο λουκ μας, ντυνόμαστε με κάτι που αισθανόμαστε άνετες αλλά και ταυτόχρονα κομψές. Το καλύτερο ατου μας είναι το χαμόγελο μας .
2.
Το 1938 : οι άνδρες δεν γουστάρουν τις κοπέλες που δανείζονται το μαντήλι τους και που το μουντζουρώνουν με το κραγιόν τους. Μην βάφεστε μπροστά του.
Σήμερα : Είμαστε καθαρές! δεν βαφόμαστε μπροστά του. Μην είστε υπερβολικές με το make-up σας, προτιμήστε ένα natural look. Διάφορες έρευνες λένε πως οι άνδρες προτιμάνε τις γυναίκες που δεν βάφονται πολύ.
3.
Το 1938 : Μην είστε οικεία μαζί του, οποιαδήποτε επίδειξη της αγάπης τον κάνει να νιώθει άβολα.
Σήμερα : Πάνω απ'ολα να είστε ο εαυτό σας. Αρκετά ζεστές και τρυφερές αλλά να μην δείχνετε ότι είστε εύκολες και έτοιμες να κάνετε σεξ από το πρώτο βράδυ κιόλας.
4.
Το 1938 : μην είστε οικεία με τον σερβιτόρο μιλώντας για το ποσό ωραία είχατε περάσει με άλλον άνδρα μια άλλη φορά. Οι άνδρες αξίζουν την προσοχή σας.
Σήμερα : Δεν φλερτάρουμε με τους γύρους μας, αποφεύγουμε το κινητό μας, είναι αγένεια να σου μιλάει ο άλλος και συ να κοιτάς τα μηνύματα σου η να μιλάς συνέχεια στο κινητό σου. Αποφεύγουμε να κοιτάζουμε την τηλεόραση εαν έχει μια στο χώρο που είστε. Δεν μιλάμε ποτέ για τον πρώην  αυτό δείχνει ότι είστε ακόμα κολλημένη. Τον κοιτάμε στα μάτια όταν μιλάμε, να είναι αυτός το επίκεντρο...
5.
To 1938 : δεν μιλάμε για ρούχα και δεν του περιγράφουμε το καινούργιο μας φόρεμα. Τον κολακεύομαι μιλώντας για τα πράγματα που αρέσουν σε εκείνον να μιλάει.
Σήμερα : Δώστε του την ευκαιρία να μιλήσει για την ζωή του και για τα ενδιαφέροντα του. Δείξτε ενδιαφέρον!
6.
Το 1938 : μην πίνετε πολύ, ο άνδρας περιμένει να κρατήσετε την αξιοπρέπειά σας όλη την βραδιά. Μπορεί το αλκοόλ να κάνει μια κοπέλα να δείχνει πιο έξυπνη αλλά οι περισσότερες δείχνουν χαζές.
Σήμερα : Δεν πίνουμε πολύ,για να μην γελοιοποιηθούμε!
7.
To 1938 : Μην κάθεστε περίεργα και μην δείχνετε ότι βαριέστε ακόμα και αν είναι αλήθεια. Να είστε σε εγρήγορση και αν μασάτε τσίχλα (που δεν το συμβουλεύουμε) τουλάχιστον κάντε το αθόρυβα και με κλειστό το στόμα.
Σήμερα : Σημαντικό είναι όλη η στάση σας να δείχνει θηλυκότητα. Ραντεβού έχετε, δεν βγήκατε με τον κολλητό σας!
8.
Το 1938 : Μην είστε συναισθηματική και μην προσπαθείτε να τον κάνετε να πει κάτι που δεν θέλει δουλεύοντας με τα αισθήματα του. Οι άνδρες δεν θελουν δάκρυα, ειδικά σε δημόσιο χώρο.
Σήμερα : οι άνδρες αγαπάνε τις γυναίκες με αέρα και προσωπικότητα. Μην του δίνετε την εντύπωση ότι εισαι δυστυχισμένη, απελπισμένη
Τελευταία συμβουλή από μένα... Ποτέ σεξ το πρώτο βράδυ... και αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε μην ξεχνάτε το προφυλακτικό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips