Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

H εξέλιξη των γυναικών προτύπων ομορφιάς 3000 χρόνων μέσα σε 3 λέπτα

Δημοσιογράφοι προσπαθούν να μας εξηγήσουν την εξέλιξη των γυναικών πρωτότυπων ομορφιάς μέσα σε ένα βιντεακι 3 λεπτών, λαμβάνοντας ως ιστορικούς και πολιτιστικούς δείκτες τους μεγάλους πολιτισμούς της Αφρικής και της Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής.
Ξεκινάνε από την Αρχαία Αίγυπτο, στην συνέχεια την Αρχαία Ελλάδα. Μετά κάνουν ένα γεωγραφικό άλμα πηγαίνοντας στην Κίνα στην δεύτερη αυτοκρατορική δυναστεία των Χαν. Στην συνέχεια την Ιταλική Αναγέννηση, την Βικτοριανή εποχή, ακόμα και την χρυσή εποχή του Hollywood... Πως λέτε να είναι το σημερινό πρότυπο; Δεν έχετε παρα να το δείτε στο βίντεο.

Το περασμένο Δεκέμβριο κυκλοφορούσε ένα βιντεακι σχετικά με τα διάφορα λουκ που είχαν οι γυναίκες από το 1910 μέχρι την εποχή μας. Τώρα το εμπλούτισαν προσθέτοντας και μια έγχρωμη γυναίκα. Ποιο είναι το αγαπημένο σας λουκ;
Προσωπικά λατρεύω το 1930 και το 1950

2 σχόλια:

  1. Εμένα το αγαπημένο μου λουκ είναι εκείνο που τόνιζε τη θηλυκότητα. Αλλά στενοχωριέμαι που όλα εμείς οι γυναίκες τα τραβάμε και οι άντρες χαλλλλαρά! Πόσο άδικο! Χαχα :)) Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααααα εχεις δικιο! αλλα παρ'το σαν απολαυση το να φροντιζεις τον εαυτο σου... Φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips